Evenimente

Sărbători fericite!

Dragi locuitori ai comunei Pișchia,

Sper ca sarbatorile pascale sa va gaseasca sanatosi, in pace, cu sufletele primenite si cu mesele imbelsugate, pregatiti sa luati lumina divina a Învierii.

Este al doilea Paște pe care il vom petrece in conditii speciale datorate epidemiei de coronavirus, multi dintre noi am trecut prin momente dificile alaturi de cei dragi, din foarte multe motive: o stare de sanatate subrezita, posibilitati materiale reduse, crize in familie, imposibilitatea de a asigura accesul la o educatie de calitate copiilor nostri sau noua insine, scaderea tonusului emotional, instrainarea de cei dragi si posibil chiar moartea.

Poate ca Pastele este prilejul potrivit sa ne amintim ca, asa cum Iisus Hristos s-a ridicat din morti si noi, oamenii, ne putem ridica deasupra evenimentelor din jurul nostru si din inima noastra, ca sa putem vedea dincolo de ele: cu credinta, disciplina si speranta omenirea are forta de a trece peste orice obstacol intalneste in cale! Sa nu uitam ca Iisus Hristos invie de aproape 2000 de ani pentru noi, indiferent de ceea ce se petrece in lume si cu lumea.

In numele meu, Ioan Sas, al viceprimarului Gheorghe Jurj, al consilierilor locali si al angajatilor din cadrul Primariei Pișchia, va urez un Paște fericit alaturi de cei dragi, sanatate, curaj si intelepciune, sa navigati cu bine in toate situatiile vietii.

Hristos a Înviat!

SAS IOAN

PRIMARUL COMUNEI PIȘCHIA