0256234101 primaria_pischia@yahoo.com

Centrul Turistic Pișchia


Centrul Local de Informare și Promovare Turistică al comunei Pișchia este un proiect finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, măsura 313 privind promovarea activităților culturale, tradiționale și sportive locale.

Centrul este amplasat în apropierea Primăriei, lângă Școala Gimnazială, într-o zonă intens circulată. Scopul lui este de a pune în valoare potențialul turistic al comunei și de a promova obiectivele și inițiativele turistice. De asemenea, centrul pune la dispoziția turiștilor materiale de promovare locale sau regionale, adresându-se atât vizitatorilor interesați de posibilitățile de petrecere cât mai placută a timpului liber în zonă, cât și localnicilor care vor să-și cunoască mai bine satul ori comuna sau au ceva de oferit turiștilor.

Informațiile oferite vizitatorilor se referă la obiectivele și traseele turistice din comună și zonele învecinate și la posibilitățile de agrement, precum și la baza turistică existentă în regiune.

Telefon: 0256 234 276

Frățilă Mariana:  ghid turistic

Bento Codruț: agent de turism


Vizitați-ne pe:


www.turismpischia.ro